Optreden

Naast oefenen en opnemen helpen we ook met je muziek uitbrengen. Wat dacht je van een releaseparty in de Helicopter? Presenteer je nieuwe muziek in de grote ruimte aan zo’n 50 personen. Ergens anders een gig? Wij regelen de apparatuur. Daarnaast helpen we je graag verder aan nog meer optredens en online zichtbaarheid.

Optreden
Verhuur

Verhuur

Heb je een optreden ergens in het land? Huur dan je apparatuur bij ons. Van een gitaarversterker tot aan een complete backline, PA en professionele geluidstafel. Afhankelijk van de aanvraag bezorgen we ook. Neem contact op over de mogelijkheden.

Promotie

Wil je werken aan je online zichtbaarheid? Laat van je horen in onze nieuwsbrief! Stuur een mailtje naar pr@helicopteramsterdam.nl en wie weet wordt je binnenkort wel in het zonnetje gezet in De Propellor!

Formule

Graag bieden we een zo volledig mogelijke service aan, voor zowel beginnende als professionele acts. Daarom kan je bij ons niet alleen oefenruimtes huren, maar ook ter plekke materiaal opnemen. Daarna helpen we graag met de muziek aan de man brengen, zowel online als live!