Opnemen. Maak een (gevoelige) plaat.


Wil je een demo opnemen? We helpen je graag. Zo verhuren we onder andere opname microfoons in combinatie met een interface. Wil je het uitgebreider aanpakken? Neem dan contact op met Jelle Huiberts, die kan je verder helpen met het maken opnemen van een hele band.

Helicopter Amsterdam, repetitieruimte
Helicopter Amsterdam, repetitieruimte

Jelle Huiberts


Jelle Huiberts huurt ruimte 11 in de Helicopter. Hij is professioneel drummer bij o.a. Kovacs, Jeangu Macrooy en elektronische acts als CUT_ en Maurino. Naast optreden neemt hij veel drums op in ruimte 11 voor verschillende bands en projecten. Hij heeft in zijn studio genoeg kanalen, microfoons, versterkers en drumstellen om professionele opnames te maken voor een hele band. Neem voor meer informatie contact met hem op!

Mail Jelle
Helicopter Amsterdam, repetitieruimte

Formule


Graag bieden we een zo volledig mogelijke service aan, voor zowel beginnende als professionele acts. Daarom kan je bij ons niet alleen oefenruimtes huren, maar ook ter plekke materiaal opnemen. Daarna helpen we graag met de muziek aan de man brengen, zowel online als live!

Oefenen Opnemen Optreden

Neem contact met ons op!


Geïnteresseerd? Bel of mail ons voor meer informatie en boek een ruimte of evenement via ons reserveringssysteem. Parkeren kan voor de deur. Je betaalt hier de eerste 3 uur slechts 10 cent per uur. Daarna betaal je € 3,50 per uur. In het weekend en na 19:00 uur is parkeren gratis.