Oefenen

Al onze ruimtes zijn voorzien van een complete backline inclusief 4 microfoons, kabels, cymbals en toetsen. Elke ruimte heeft minimaal twee gitaarversterkers, een basamp, een drumstel, een piano of elektrische piano en een zanginstallatie.

Ruimte 1 van Helicopter Amsterdam

Ruimte 1 (groot)

Dit is onze grootste ruimte van 50 m2. Hier staat zowel een akoestische als elektrische piano. Als grote groep van 10 tot 15 personen kan je hier ook met gemak terecht.

Ruimte 2 van Helicopter Amsterdam

Ruimte 2 (middelgroot)

Ruimte 2 is 30 m2 en is voorzien van een elektrische piano. Als middelgrote band, zo tot 7 personen zit je hier heel comfortabel te repeteren.

Ruimte 3 van Helicopter Amsterdam

Ruimte 3 (middelklein)

Deze ruimte is 24 m2, heeft twee klapraampjes en er staat een bureau. Er staat een orgel en een elektrische piano. Tot 6 personen kan je hier heerlijk ruim repeteren.

Ruimte 13 van Helicopter Amsterdam

Ruimte 13 (klein)

Dit is onze nieuwste, best geïsoleerde en meest betaalbare oefenruimte van 20 m2. Tot 5 personen is het hier heel goed toeven. Tevens is dit de solo ruimte. Er staat een akoestische piano.

Solo repetitie

Solo

Bonje met de buren? Geen probleem! Voor solo repetities hanteren wij een gereduceerd tarief van € 7,50 per uur in ruimte 13 (klein), hier staat ook een akoestische piano en een bureau. Geïnteresseerd? Stuur ons een mail voor een solo-account, wij kunnen dan je bestaande account omzetten in een solo-account!

Een andere optie is ons solo abonnement. Hiermee kan je onbeperkt herrie maken in alle oefenruimtes. Bekijk de prijslijst voor meer informatie en vraag vandaag nog je abonnement aan per mail.

Extra's

Graag maken we het zo makkelijk mogelijk in de Helicopter. Daarom werken we niet met vaste tijdsblokken én bieden we opslag aan voor je apparatuur. Even uitrusten na het spelen? Grill een tosti, bak een pizza of neem een lekker koud drankje in een van onze kantines.

Klok

Flexibele tijden

Kunnen jullie nooit van van 18:00 tot 21:00 of van 21:00 tot 24:00? Alle denkbare tijdsblokken zijn te boeken via ons reserveringssysteem.

Opslag

Opslag

Repeteren met je eigen gear? Huur dan een opslagkast tegen een zacht bedrag per maand. Deze opslag is ten alle tijden bereikbaar en dus ook handig voor als je ergens anders laat nog optreedt.

Pooltafel

Kantines

Alvast een drankje doen voor de repetitie of met de band nog even nakletsen? Neem plaats in een van de kantines!

Snaren stokken plectra

Snaren, stokken en plectra

Snaar gebroken? Stokken vergeten? Bij het personeel te verkrijgen.

Tosti's pizza's

Snacks

Omdat er niet veel te krijgen is in de buurt verkopen wij tosti's, broodje bapao en pizza's. Zelf klaar te maken!

Balkon

Balkon

Je hoeft niet meer helemaal naar beneden te lopen voor frisse lucht. Dit kan nu ook op ons gezellige balkon.

Oefenen

Gebruik onze online agenda om een repetitieruimte te reserveren! De prijs van de repetitie is afhankelijk van de lengte en de ruimte.

Formule

Graag bieden we een zo volledig mogelijke service aan, voor zowel beginnende als professionele acts. Daarom kan je bij ons niet alleen oefenruimtes huren, maar ook ter plekke materiaal opnemen. Daarna helpen we graag met de muziek aan de man brengen, zowel online als live!