Prive-evenementen bij Helicopter

Niet iedereen weet het, maar behalve als oefenruimte verhuurt de Helicopter Studio 1 en de gemeenschappelijke ruimtes ook voor allerlei feesten en evenementen.

Men benadert ons vaak voor elektronische dansfeesten, album-releases of privé-concerten. Onlangs hadden we twee groepen die de ruimte huurden voor een muzikaal verjaardagsfeest, waar ik het genoegen had bij aanwezig te zijn. Dexter bracht zijn vele muzikale (en een paar minder muzikale) vrienden samen voor een spontane jamsessie in studio 1. Er was zelfs een accordeon bij en er werd wild gedanst op Hava Nagila. Dat wil zeggen; alles is mogelijk. Aangezien er geen bassist in de groep was, had ik geluk. We jamden de hele avond door en het was echt een goede tijd.

Pedro benaderde ons om zijn verjaardag te vieren voor vrienden en familie met een geweldige show van de uit Helicopter afkomstige alternatieve rockband Super Market Window en zijn eigen funkrocking Riot of the Black Llama. Samen met geluidstechnicus Martijn, die de mengtafel bemande, genoot ik van de Braziliaanse hapjes en cocktails en de geweldige optredens van deze twee bands. Het zou me niet verbazen ze in de nabije toekomst op het Launchpad te zien.

Ik schrijf dit gewoon om erop te wijzen; de Helicopter is een geweldige locatie voor een feest of evenement, vooral als het een muzikale component heeft. Alles wat je nodig hebt staat er. Dus als je dit jaar iets anders wilt doen voor je verjaardag, of een concert wilt organiseren voor je album release, of whatever, laat het ons weten!