Hoezee: Launchpad is jarig!

Launchpad viert op 24 november haar allereerste verjaardag. Met trots kijken we terug op een jaar van spetterende concerten door maar liefst 20 live acts en talloze DJ’s en ik kan je vertellen dat ze stuk voor stuk een ongelooflijke show hebben neergezet.

Ik ben een Heli-fanboy, maar zelfs ik heb het niveau van de muzikanten die wij vertegenwoordigen onderschat. Keer op keer werd ik weggeblazen door de prachtige en originele nummers die vaak in dit gebouw zelf werden geschreven. Ik word er een beetje emotioneel van, sorry. Het goede nieuws is dat we nog maar net begonnen zijn. In november zijn onze Eurydice, HUNK en HUSS en jijzelf onze eregasten!

Mis deze jubileumspecial niet. Scoor vroeg een ticket met korting, of kom gewoon last-minute en steun je collega-struggling-artists en help ons de Launchpad op de kaart te zetten. Wil je dat jouw band ook wordt toegevoegd aan de Heli Hall Of Flames? Kun je minstens 30 minuten origineel materiaal leveren? Meld je dan aan via de QR-codes op de poster die op de prikborden van de Helicopter hangt en wie weet sta jij in de line-up van de volgende edities van Launchpad.

Koop je kaartje vooraf via de webshop en krijg een leuke korting. Tot 7 november krijg je zelfs extra Early Bird-korting bij gebruik van de code VROEGEVOGEL25: https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/Helivents

Heli Hall of Flames

 

Party of the Mind

Prester John

The Surfing Stingrays

Metropolo

Vertigo

Thames

Mary’s Lust

Magustry

HyperBlaster SurfCowboys

Skurt Cobain

De Delegatie

Martin Malibu

Slow Poached

TanTan

The Killjoys

Angry Women and the Clown Collective

Ophina

DJs

Vinnie Benassi

Zaza

Lu Campbell

Ed-Rock