Helicopter Amsterdam Breidt Uit: Nieuwe Budgetrepetitieruimte 12 beschikbaar per 1 juli

Ruimte 12 Helicopter Amsterdam

We hebben spannend nieuws voor alle muzikanten en creatievelingen in onze gemeenschap! Met trots preenteert Helicopter Amsterdam een  onze nieuwe repetitieruimte: Ruimte 12. Deze nieuwe toevoeging is een budgetvriendelijke optie en biedt dezelfde geweldige faciliteiten en flexibiliteit als onze populaire Ruimte 13. Zie hieronder de bijbehorende brochure.

Wat Biedt Ruimte 12?

Ruimte 12 is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel solo-artiesten als kleine groepen die op zoek zijn naar een betaalbare en hoogwaardige oefenruimte. Hier zijn enkele kenmerken van onze nieuwe ruimte:

  • Budgetvriendelijk: Net als Ruimte 13 biedt Ruimte 12 een betaalbare optie voor muzikanten die op zoek zijn naar een hoogwaardige repetitieruimte zonder de bank te breken.

  • Flexibele Boekingen: Of je nu een eenmalige sessie of een vaste repetitietijd nodig hebt, Ruimte 12 kan eenvoudig worden geboekt via ons gebruiksvriendelijke reserveringssysteem.

  • Geluidsisolatie: De ruimte is uitstekend geïsoleerd om ervoor te zorgen dat je in alle rust en privacy kunt repeteren, zonder gestoord te worden door geluid van buitenaf.

  • Professionele Uitrusting: Ruimte 12 is uitgerust met hoogwaardige geluidsapparatuur, zodat je het beste uit je repetities kunt halen.

Waarom Kiezen voor Helicopter Amsterdam?

Bij Helicopter Amsterdam begrijpen we hoe belangrijk het is om een inspirerende en functionele ruimte te hebben voor creatieve processen. Onze ruimtes zijn ontworpen om muzikanten en artiesten een plek te bieden waar ze zich volledig kunnen focussen op hun kunst. Hier zijn enkele redenen waarom onze klanten voor ons kiezen:

  • Bereikbaarheid: Gelegen binnen de ring van Amsterdam, zijn onze faciliteiten gemakkelijk bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto.

  • Gemeenschap: Onze ruimtes worden gebruikt door een diverse groep artiesten, wat mogelijkheden biedt om te netwerken en samenwerkingen aan te gaan.

  • Ondersteuning: Ons vriendelijke personeel is altijd bereid om om te helpen met technische ondersteuning en om ervoor te zorgen dat je repetitie soepel verloopt.

Boek je sessie in ruimte 12 vanaf 1 juli!

We nodigen alle muzikanten uit om per 1 juli gebruik te maken van onze nieuwe Ruimte 12. Of je nu een singer-songwriter bent die op zoek is naar een rustige plek om te oefenen, of een band die een betaalbare repetitieruimte nodig heeft, Ruimte 12 is de perfecte keuze. Bezoek ons online reserveringssysteem om je sessie te boeken of neem contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in onze nieuwe repetitieruimte!