Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Launchpad 10: XL Editie

14 juni @ 19:00 - 15 juni @ 02:00

€12,50

De tiende editie van Launchpad vieren we groots! Zo groots zelfs dat we zelf niet genoeg ruimte hebben. Daarom vindt deze editie van Launchpad plaats in Cinetol!

Deze keer wordt het een heus minifestival met bands als Magustry, HOOFS, Solar Instinct, Selma Peelen, Fata Morgana en Martin Malibu. Ook is er in de bovenzaal een expositie van kunstschilder Rupa van Teijlingen, en hebben we daar ook muzikale acts en een speciale verassing als er in de grote zaal even geen bandje speelt. Uiteraard proberen we ook Captain Danger zo goed of kwaad als het lukt op tijd te ontnuchteren en in te laten vliegen.

Na afloop van de bandjes ga je de nacht in met DJ’s Vinnie Benassi, Radikal Rupert en DJ Juicy, en voor de melige plakkers onder ons ook nog een heuse Bingo-met-een-knipoog gepresenteerd door comedian Bugra. Genoeg ingrediënten voor een fantastisch eendaags festival dus!

haal hier je Tickets of kijk hier voor meer info. en vergeet niet: Dit festijn vind plaats in Cinetol, dus niet bij ons in Helicopter!

Launchpad 10: XL editie

Gegevens

Begin:
14 juni @ 19:00
Einde:
15 juni @ 02:00
Kosten:
€12,50

Organisatoren

Helicopter
Cinetol

Locatie

Cinetol
Tolstraat 182
Amsterdam, Nederland 1074VM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0) 20 2480186
Bekijk de site van Locatie