PREVENTIE COVID-19

HELICOPTER AMSTERDAM 15/10/2020

Gelukkig is het binnen de huidige regelgeving omtrent het coronavirus voor ons als oefenruimte complex nog steeds mogelijk te doen wat we doen, uiteraard met de nodige maatregelen.

De overheid heeft een maximum van 30 personen gesteld, mits iedereen 1,5 meter afstand kan houden. Voor onze ruimtes betekent dit een maximaal aantal personen van 7 in de Ruimte 1 (Grote Ruimte), max. 5 in Ruimte 2 (Standaard Ruimte) en max. 4 in Ruimte 3 (Kleine ruimte).

Wij dragen zorg voor de aanwezigheid van kruizen op de vloer zodat het voor iedereen duidelijk is hoe de 1,5 meter afstand aan te houden.

De oefenruimtes zijn voorzien van Tork papier en desinfecterende spray, bijvoorbeeld bedoeld voor het desinfecteren van de microfoon-grill. Wij raden onze bezoekers aan dit (ook) zelf te doen. Nog beter is het om een eigen zangmicrofoon mee te nemen, dit raden we dan ook sterk aan.

Verder is het net zoals eerst van belang dat onze bezoekers hun handen ontsmetten voor het betreden van de ruimtes en het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes. Om dit te bevorderen faciliteren wij een ruim aanbod van desinfecterende handzeep en desinfecterende handgel (70% alcohol).

Ook de ventilatie in de ruimte is van groot belang, die moeten bezoekers zelf bedienen en afhankelijk van de ruimte op stand 10 draaien en na afloop weer op stand 0 zetten, of aan zetten per knop en na afloop weer uitschakelen. Onze ventilatie is een afzuigsysteem, direct verbonden met de buitenlucht. Er is dus geen sprake van circulerende lucht.

Er kan niet gezeten, voorbesproken of nagepraat worden in de gemeenschappelijke ruimtes zolang als deze reeks maatregelen van kracht zijn. De gemeenschappelijke ruimtes zijn tijdelijk niet meer dan een doorloop naar de ruimtes toe. Dus voor aanvang van een repetitie moeten onze bezoekers direct naar de ruimte toe, en na de repetitie meteen het gebouw weer verlaten. Tevens dienen consumpties uitsluitend in de gehuurde ruimte genuttigd te worden.

Tot slot is het dragen van een mondkapje verplicht in de gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw. In de ruimte zelf mag deze naar eigen inzicht af.

Neem contact met ons op!


Geïnteresseerd? Bel of mail ons voor meer informatie en boek een ruimte of evenement via ons reserveringssysteem. Parkeren kan voor de deur. Je betaalt hier de eerste 3 uur slechts 10 cent per uur. Daarna betaal je € 3,50 per uur. In het weekend en na 19:00 uur is parkeren gratis.